Over mij

Toen ik meer dan 12 jaar geleden zelf met lichaamswerk begon was ik meteen enthousiast. Als ik terugkijk heeft het lichaamswerk mij zoveel meer levenslust, genieten en bewustwording gebracht. Ik leef veel meer vanuit mezelf in plaats van uit (vermeende) verwachtingen van anderen. In mijn werk wil ik anderen graag laten ervaren, wat ik zelf door middel van lichaamswerk heb ondervonden.

Meer dan 25 jaar heb ik als jurist gewerkt, in het bedrijfsleven en bij de Rijksoverheid. Enkele jaren heb ik dit werk gecombineerd met mijn eigen praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie. Begin 2017 heb ik de knoop doorgehakt om mij volledig op mijn praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en mijn wekelijkse Biodanzagroep te richten. Op dit moment werk ik ook tijdelijk en parttime als wetgevingsjurist bij het ministerie van OCW.

Opleiding
Ik  heb mijn diploma lichaamsgerichte psychotherapie behaald bij Bodymindopleidingen, een erkend opleidingsinstituut in lichaamsgerichte therapie (www.bodymindopleidingen.nl). Naast deze opleiding heb ik diverse andere cursussen en opleidingen gedaan waar het lichaam als insteek wordt gebruikt voor persoonlijke ontwikkeling, zoals biodanza, mindfulness, tantra en sexual grounding (heart en sexuality).

Professionele achtergrond
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgerichte Psychotherapie (SBLP)  en als Registertherapeut BCZ ingeschreven in het Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

SBLP beroepsvereniging         : 05036513
RBCZ-registratie                          : 174582R
AGB-zorgverlener                        : 90057415
AGB-praktijk                                   : 90057398
KvK                                                      : 65265971

Biodanza
In 2014 ben ik begonnen met de opleiding voor biodanza-facilitator bij de Eindhoven School voor Biodanza. Biodanza helpt mij om nog meer contact te maken met mezelf, kwetsbaar te kunnen zijn, mijn levensenergie te voelen en stappen in het leven te zetten.

Sinds januari 2018 geef ik met heel veel plezier een wekelijkse Biodanzagroep, een prachtige aanvulling op lichaamsgerichte psychotherapie. Sinds september 2018 is deze groep wekelijks op de woensdagavond. De locatie is Huis van de Buurt Morschwijck, Topaaslaan 19 in Leiden. Voor meer informatie, klik hier

 

 

 

Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en training – Leiden – Therapie