mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten


Meer werkplezier met mannelijke èn vrouwelijke kwaliteiten
Deze actieve workshop geeft je de ruimte om je onderbelichte mannelijke én vrouwelijke kwaliteiten te gaan ontdekken en hier weer de verbinding mee aan te gaan.

Jij en ik: we hebben allemaal zowel mannelijke als vrouwelijke kwaliteiten in ons. Daadkracht, focus, ratio, grenzen stellen, stevigheid, controle houden en richting geven zijn typisch mannelijke kwaliteiten. Aan de andere kant staan vrouwelijke kwaliteiten als zachtheid, meebewegen, creatie, vloeibaarheid, fijngevoeligheid, kwetsbaarheid en verbinding. Allerlei aspecten die belangrijk zijn om je werk goed te kunnen doen. Door je levensloop is de ene kant vaak meer ontwikkeld dan de ander.

Mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten zijn tegenpolen en vullen elkaar aan. Hoe meer evenwicht tussen beide kanten, hoe steviger je in je schoenen staat. Je komt meer in balans en het wordt steeds makkelijker te leven vanuit jezelf. Zo blijft een creatief idee zonder daadkracht en focus een gedachtenspinsel. En zonder zachtheid wordt kracht kil en gevoelloos.

Deze workshop is een uitnodiging om door middel van beweging, adem, dans, bewustwording en meditatie contact te maken met je mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten. Je gaat herkennen hoe ze je overtuigingen en handelen beïnvloeden en je maakt de kwaliteiten die bij jou op de achtergrond zijn geraakt, weer wakker. Je ontdekt hoe je je mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten meer in evenwicht kunt brengen en op een voor jou effectieve manier op je werk in kan zetten.

Belangrijk om te weten
– Zaterdag 1 december 2018, van 14.00 tot 16.30 uur
– Locatie: De Nieuwe Lente, Raadhuisstraat 56a, Haarlem
– Er is ruimte voor 16 personen
– Investering: € 20 per persoon of
€ 30 met 2 personen.

Deze workshop verzorg ik samen met Sandra Klein